Consulting

Turnaround Management Consulting

ADVANDO ADVISEERT.

Op het gebied van Project Controls leveren wij advies op maat ten aanzien van het bepalen en benoemen van uw project doelstellingen en de meest efficiënte manier waarop u in staat bent deze te realiseren. Onze specialisatie ligt hierbij op Shutdown / Turnaround en Outage projecten en de beste en meest efficiënte manier om uw planning, scheduling en kosten structuur & – organisatie in te richten zodanig dat u in staat bent om al deze facetten van uw project, maximaal en pro-actief te beheersen. Onze adviezen zijn mede gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring in Turnaround Management bij diverse wereldspelers in de Chemicals, Oil&Gas en Energy.

Onze adviezen kunnen o.a. bestaan uit:

• Schedule Risk Analyse: Hierbij wordt het schedule kritisch tegen het licht gehouden ten aanzien van mogelijke risico’s welke tijdens de uitvoering van invloed kunnen zijn op het schedule

• Quick scan: Hierbij wordt het schedule kritisch tegen het licht gehouden met betrekking tot kwaliteit. De vraag welke hierbij centraal staat is: “Is het schedule Fit-for-Purpose en zijn we hiermee in staat om de uitvoerings organisatie gericht aan te sturen en de voortgang van het project te monitoren?”