Ondersteuning

Project Control & Project Executive

ADVANDO ONDERSTEUNT.

Op het gebied van Project Controls leveren wij diverse resultaat gerelateerde diensten, waarbij we vooraf duidelijke afspraken maken met de opdrachtgever met betrekking tot gewenste en verwachte resultaten. Uitgangspunt voor deze diensten is onze missie ZERO DELAY. Binnen de brede tak van Project Controls zijn wij met name gespecialiseerd in Scheduling, Cost Control, Riskmanagement, Kwaliteit en Project adminstratie voor Shutdown, Turnaround en Outage events.

Mission Control Room

Onze project control teams bestaande uit de rollen (Lead)scheduler, (Lead)cost controller, Riskmanager, QA/QC-manager en Project Executive  maken deel uit van de zgn. Mission Control room tijdens de uitvoering van het project en/of de turnaround.

Voor vakbekwame ondersteuning kunnen wij, putten uit een enorm netwerk van gekwalificeerde resources en omdat wij altijd een maximaal resultaat nastreven, hechten wij erg veel waarde aan ‘de juiste man op de juiste plek’ waarbij onze medewerkers bovendien continu vanuit Advando worden gecoached en ondersteunt.