TACS Software.

TACS is de eerste dynamische digitale muurkrant. De visuele en dynamische aspecten van TACS dragen enorm bij aan onze merkbelofte ‘Zero Delay’.

Het ontstaan van TACS

TACS is in 2019 ontstaan vanuit het feit dat Turnarounds nog steeds (beter gezegd: steeds vaker) uit de bocht vliegen en dat vanwege de toenemende complexiteit het steeds moeilijker wordt om dergelijke projecten te managen, monitoren en aan te sturen.

Wat maakt TACS anders dan alle andere digitale muurkranten?

TACS is gemaakt door en voor practitioners en sluit hierdoor naadloos aan bij de praktijk in ‘het veld’. Door de laagdrempeligheid en het feit dat deze fit for purpose is gemaakt, maakt een goed en efficiënt gebruik van deze tool tot een zeer logisch geheel.

De tool biedt iedere willekeurige voorbijganger de mogelijkheid om de status van de scope in te zien en/of zelfs een compleet werkpakket op te vragen, compleet met werkontleding, foto’s en tekeningen e.d. Daarnaast kan iedere geregistreerde gebruiker de actuele status bijwerken en de dagplanning samenstellen.

De dynamiek binnen de uitvoering van een Turnaround is enorm. Vooraf afgestemde plannen en afspraken kunnen per dag, of zelfs per uur, wijzigen als gevolg van de actuele situatie. De inhoud van TACS is daarom volledig gebaseerd op de actuele status in het veld voor wat betreft de actuele kritieke paden en Lookahead activiteiten, zodoende dat er ten aller tijde focus is op de juiste zaken en er kan er pro actief, in plaats reactief, worden bijgestuurd. Doordat TACS 24/7 beschikbaar is voor updates en op ieder gewenst moment het schedule kan worden bijgewerkt op basis van de laatste TACS updates zijn we hierdoor in staat om op ieder moment van de dag een betrouwbare forecast te genereren en/of eventuele nieuwe kritieke paden inzichtelijk te maken.

Door gebruik te maken van de dagplanning optie wordt ook operations gevoed met de juiste kritieke paden ten behoeve van het voorbereiden van de werkvergunningen van de volgende dag of shift. Hiermee wordt voorkomen dat de ‘verkeerde’ vergunningen worden voorbereid en de werkzaamheden aan de actuele kritieke paden stil liggen vanwege het ontbreken van een werkvergunning.

Benieuwd geworden naar wat TACS kan betekenen voor jouw Turnaround of project?

Neem dan contact op middels onderstaand formulier.