Junior Scheduler (Infra)

Jij bent op zoek naar de voordelen van een grote organisatie, maar wilt in een organisatie werken met een persoonlijke sfeer. Een plek waar jij als persoon gehoord en gewaardeerd wordt. Daarnaast heb je zin om je vast te bijten in iets nieuws en word jij enthousiast van het managen van projecten. Jij bent klaar voor de volgende stap binnen Project Management. Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Then we’ve got something for you! 

Bij Advando zijn wij op zoek naar een Junior Scheduler met het liefst enkele jaren ervaring in een dergelijke functie binnen infra projecten. Iemand die stressbestendig is en niet terugdeinst voor een job waar je écht moet aanpakken. Jij wilt namelijk meewerken aan onze belofte aan onze opdrachtgevers: Zero Delay. 

Als Junior Scheduler word je geplaatst bij verschillende projecten en word je opgeleid on the job. Je krijgt intensieve coaching en begeleiding van onze professionals en volgt diverse trainingen. Tijdens dit ontwikkelprogramma van enkele jaren leer je schedulen volgens CPM (Critical Path Methodology) en DSM (Dynamic Scheduling Methodology) en leer je alles over ons programma TACS. Na dit programma weet jij straks als volwaardig Scheduler jouw kennis naadloos te integreren en toe te passen binnen je project. 

Gelukkige medewerkers maken meer impact: daarom leren wij jou niet alleen alles over het schedulersvak, maar luisteren wij naar jou en brengen we in kaart waar jouw kwaliteiten liggen. Zo ontstaat jouw ideale functieprofiel en kun jij straks jouw talenten bij elke job optimaal benutten én ontwikkelen. Wij brengen jouw kwaliteiten in kaart doormiddel van de ODC; een gevalideerd wetenschappelijk meetinstrument waarbij persoonlijke (bewuste en onbewuste) drijfveren in kaart worden gebracht.

Verder herken jij jezelf hierin:

Dit zoek jij in een nieuwe uitdaging:

The next step!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ben je klaar voor de next step: solliciteren! Stuur jouw CV en motivatie naar info@advando.nl t.a.v. Edwin van Doeselaar.

Eerst meer weten? Ook dan staat Edwin klaar om jouw vragen te beantwoorden.